Sunday, January 24, 2016

Vocea Ei A Întors Toate Scaune În 5 Secunde - Când Au Văzut Jurații Cine Cântă Au Rămas Cu Gura Căscată !!!

Concursurile de talente care au invadat toate televiziunile de pe întreg mapamondul în ultimii ani, au început să facă ”ravagii” și pe internet. Prestațiile concurenților ajunge repede pe canalele oficiale de Youtube ale emisiunilor și adună chiar și zeci de milioane de vizualizări, pare incredibil nu este așa? Dar chiar așa se întâmplă.

Este cazul și acestei prestații a unei concurente de la vocea italiei care a făcut înconjurul lumii datorită unui amănunt seminficativ. Aceasta a venit împreună cu câteva ”colege” la preselecțiile celebrei emisiuni și a început să interpreteze o melodie foarte cunoscută pe scenă cu cei patru jurați întorși cu spatele.

Vocea ei a întors imediat două scaune iar mai apoi în câteva secunde toate scaunele erau întoarse cu fața spre ea. Jurații au rămas pur și simplu cu gura căscată când au văzut cine cântă de fapt. Era o măicuță care interpreta perfect această piesă în limba engleză și se mișca pe scenă de parcă asta ar fi făcut de o viață. Nu e de mirare că jurații s-au frecat la ochi crezând că nu văd bine ceea ce se întâmplă în fața lor.

Concurenta a fost apreciată și de public care a ovaționat-o minute în șir. În final aceasta a fost acceptată să meargă mai departe evident mai ales că nimeni nu se aștepta ca să existe un concurent ce ”lucrează” într-un asemenea ”domeniu”. Voi ce părere aveți despre interpretarea măicuței din Italia?

No comments:

Post a Comment