Tuesday, January 19, 2016

METODA Prin Care Nu Mai Trebuie Să Plătești Factura La Curentul Electric !!!

Românul este inventiv dar rusul este și mai și după cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos. Acest bărbat a reușit să rezolve aparent una dintre cele mai mari probleme ale românilor prin metoda sa pe care eu unul nu mi-o pot explica însă după cum se pare videoclipul nu este trucat așadar ar trebui să funcționeze fără probleme.

În România energia electrică se scumpește cel puțin o dată pe an de aceea o metodă precum cea inventată de rusul asta este binevenită oricând mai ales că nu reprezintă ceva ilegal ci pur și simplu curentul electric se generează singur. Tot ce aveți nevoie este un prelungitor și o brichetă.

Chiar dacă pare periculos și trebuie să aveți grijă mare atunci când folosiți metoda rusului acesta chiar i-a mers a băgat trei obiecte ce aveau nevoie de alimentare cu curent electric simultan și a funcționat. Chiar dacă obiectele electorcasnice mari precum frigiderul sau mașina de spălat este posibil să nu meargă alimentate prin această metodă totuși este destul de bine să alimentezi un laptop sau un telefon mobil cu o asemenea sursă inepuizabilă de curent electric.

Filmulețul a apărut pe internet cu ceva timp în urmă dar a fost șters probabil datorită pagubei ce o poate crea furnizorilor de energie electrică. Cu toate acestea unii utilizatori au reușit să descarce acest clip și să îl pună pe conturile lor personale în continuare pentru a împărtăși metoda și cu alți internauți din întreaga lume.

1 comment: