Friday, January 29, 2016

Dacă Te-ai Întrebat Vreodată De Ce Vor Bărbații BMW - Uite AICI Răspunsul !!!

BMW este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați producători de automobile din întreaga lume. Acestea este de origine germană și a fost înființată pe 7 martie 1916. La finalul anului 2010 compania avea peste 90 de mii de angajați în întreaga lume. BMW se află în competiție directă cu producători precum Mercedes-Benz, Volvo, Porsche, Audi etc.

Inițial fabrica producea motoare de avioane iar perioada de la sfârșitul primului război mondial se credea că va fi și sfârșitul acesteia Germaniei i-a fost interzis să producă pe teritoriul avioane implicit și motoarele pentru acestea fabrica s-a transformat într-un producător de materiale rulande destinate căilor ferate. Însă în 1923 a fost creată prima motocicletă BMW denumită R 32. Mai târziu a fost reluată fabricarea motoarelor pentru avioane. În 1928 însă avea să cumpere o fabrocă de mașini și să devină astfel producător de automobile. Primul autoturism a fost produs în 1929.

Tradiția acestora automobile este binecunoscută de către toți iubitorii. Mulți îndrăgesc aceste mașini produse de cei de la BMW și de multe ori pe bună dreptate după cum vă veți convinge și din imaginile din videoclipul alăturat în care un model nou M4 face o demonstrație adevărată de forță și precizie.

Chiar dacă există multe controverse pe faptul că oamenii își doresc o astfel de mașină mai mult pentru numele ei și nu pentru performante rămâne de înțeles și din aceste imagini că cei de la BMW fac într-adevăr mașini extraordinare. Așadar nu ai cum să nu îți dorești o astfel de mașină.

No comments:

Post a Comment