Saturday, January 30, 2016

Și-a Implorat Stăpânii Să-l Lase Afară În Zăpadă - Dar Când I-au Deschis Ușa Stai Să Vezi Reacție Ce Are... Hahaha

Pe perioada iernii cu precădere vedem din ce în ce mai multe videoclipuri cu bebeluși și animăluțe de companie care se profită de bucuriile pe care natura le aduce odată cu căderea zăpezii. Este cazul și cățelușului de față care a așteptat cu nerăbdare prima zăpadă de anul acesta, dar reacția lui în final nu a fost cea pe care o aștepta toată lume.

Scumpetea asta mică și-a rugat toată ziua stăpânii să-l lase și pe el afară să se bucure de zăpadă. Datorită temperaturilor scăzute aceștia nu l-au lăsat inițial dar mai apoi l-au îmbrăcat bine cu hăinuțele lui cele groase de iarnă și l-au pregătit pentru ieșirea în zăpadă temeinic. Dar surpriza a venit câteva momente mai târziu.

În momentul când i-au deschis ușa de la casă să iasă afară se putea vedea din mișcările cozii că abia așteaptă să zburde în zăpadă, dar imediat ce a simțit răceala acesteia lucrurile s-au schimbat în ceea ce privește dorințele lui astfel că a fugit imediat în casă la căldură lăsându-i pe stăpâni cu gura căscată.

Bineînțeles că aceștia au izbucnit în râs când au realizat că banditului asta mic i-a fost frică de zăpadă. Trebuie să recunoaștem că la fel ca și oamenii care nu toți apreciază anotimpul friguros și animalele au acest drept așa că nu este nimic de condamnat la comportamentul micuțului. Dacă ți-a plăcut și ție acest videoclip și te-a făcut să zâmbești atunci nu ezita să îl distribui mai departe și prietenilor tăi.

No comments:

Post a Comment