Saturday, January 23, 2016

RÂZI CU LACRIMI !!! Cum Merge Românul La Servici Cu Autobuzul !!!

În zilele noastre mijloacele de transport în comun au devenit foarte importante mai ales atunci când este vorba să ajungi la timp la servici dimineața sau la orice oră a zilei. Dar în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea o metodă mai inedită de a ajunge la timp dimineață de dimineață la programul de lucru fără să te coste nimic.

În prima instanță veți vedea cum merg oamenii normal la muncă cu atobuzul. Mai precis un bărbat tânăr, respectabil așteaptă liniștit în stație autobuzul iar atunci când acesta ajunge el se urcă liniștit și se așează pe un scaun lângă fereastră mergând în liniște. Bineînțeles pentru a circula cu mijloacele de transport trebuie să ai un bilet sau abonament pentru a călători legal.

În al doilea caz veți vedea încă odată că românul este inventiv și că nu există limite în imaginația acestuia. Metoda propusă pentru a ajunge în cel mai rapid fel dar și cu costuri minime, mai precis chiar gratis, este cumpărarea unei perechi de role și agățatul de autobuz la fel ca în copilărie atunci când ne agățam de mașini sau de bicicletă.

Trebuie să recunoaștem că ne merităm atât titulatura de oameni inventivi dar în același timp și cea de oameni care vor să păcălească legea, pentru că oricât ar fi de spectaculoasă nu e legal din nici un punct de vedere să faci așa ceva. Voi ce părere aveți despre ce l-a dus mintea pe românașul asta tânăr?

No comments:

Post a Comment