Friday, January 29, 2016

De Departe Cea Mai TARE MAȘINĂ din Clasa MERCEDES-BENZ!!!

Mercedes-Benz este o marcă germană cunoscută de automobile, autobuze, camioane și auto trenuri rutiere care este proprietatea companiei pe acțiuni DaimlerChrysler AG. Mercedes-Benz se situează pe locul al doilea ca producător de vehicule de lux la nivel mondial. Acesta a evoluat senzațional dacă facem o simplă comparatie cu primele autoturisme fabricate in anul 1928 si nume Mercedes-Benz SSK sau Mercedes-Benz 770 denumit si Grosser Mercedes fabricat in anul 1930 si cu această bijuterie senzationala creata in prezent

Marca Mercedes-Benz a ajuns să fie una din cele mai apreciate mărci de automobile din intreaga lume, datorită fiabilității automobilismelor pe care le creaza , datorită siguranței pe care o oferă, dar si datorită luxului de care propietarul are parte.

In filmulețul de mai jos, puteți observa la ce nivel a ajuns tehnologia acestei companii să creeze autoturisme, acestea fiind de-a dreptul desprinse din producțiile SF de la Hollywood, Mercedes IAA Concept (Intelligent Aerodynamic Automobile) reușind performanța de a se transforma prin apăsarea unui singur buton, astfel că dintr-o masină elegantă, couepe, in patru usi, să se transforme in doar câteva secunde și să devina un bolid! De asemenea interiorul mașinii este de-a dreptul fabulos, lăsând cu gura căscată pe oricine, acesta reusind să te ducă cu gândul la cele mai spectaculoase filme de domeniul fantasticului.

Acum nu imi rămâne decât să vă las pe dumneavoastră să descoperiți singuri in filmulețul de mai jos de ce este in stare acest prototip Mercedes-Benz hibrid, autonomia acestuia in varianta electrică fiind de aproximativ 70 de kilometri, iar viteza maximă pe care o poate atinge fiind de 250 de kilometri la ora, insă si prețul acesteia depășește fabuloasa sumă de 200.000 de Euro, pe care nu oricine și-o poate permite in zilele noastre!

No comments:

Post a Comment