Sunday, January 17, 2016

Un Mistreț Se Îndreaptă Amenințător Către El - DAR Stai Să Vezi Ce Face În Continuare !!!

Atunci când vezi un vânător și un porc mistreț singurul lucru la care te gândești este oare ce va găti din carnea acestuia după ce îl va împușca. Dar iată că după ce vei vedea imaginile din videoclipul de mai jos nu va mai fi acesta primul lucru care îți va veni în minte asta pentru că se pare că vânătorii și mistreții nu sunt chiar întotdeauna în conflict.

În imagini puteți vedea acest pui de mistreț care aleagră spre un vânător, neobișnuită imagine mai ale dat fiind faptul că în România vânătoarea de mistreți a ajuns celebră mai ales datorită unui miliardar celebru care an de an organizează astfel de vânători la care participă chiar și oameni de afaceri veniți din străinătate.

Dar puiul acesta parcă nu simte primejdia și pare că se îndreaptă spre vânător precum spre un părinte sau spre un stăpân. Acesta se vede că se bucură la vederea lui și îi sare în brațe iar apoi după ce este eliberat începe să se joace în zăpadă în jurul acestuia. Imaginile sunt de-a dreptul emoționante și fascinante în același timp pentru că evidențiază încă o dată ce atașament poate exista între om și animal indiferent de speci acestuia din urmă.

Așadar acesta este încă un exemplu cum că trebuie să învățăm odată pentru totdeauna să respectăm și celelalte vietăți ale naturii precum animalele și să nu le mai chinuim sau să le facem alte lucruri rele ci să le iubim și să ne purtăm cu ele cum ne purtăm și cu oamenii pentru că numai așa vom avea un ”prieten de nădejde” în ele.

No comments:

Post a Comment