Tuesday, January 19, 2016

Cum Reacționează Bărbații Atunci Când Se Trezesc Cu O Altă Femeie Noaptea În Pat !!!

Fie că ești bărbat sau femeie e posibil să îți fi pus măcar o dată întrebarea: Oare cum aș reacționa dacă m-aș trezi lângă altcineva noaptea în pat? Ei bine în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea un experiment care are ca subiect principal exact această problemă. Vă dau cuvântul meu de onoare că trebuie să vedeți ce reacții au avut bărbații aștia.

Experimentul a fost realizat cu ajutorul a cinci cupluri. Acestea au câștigat o excursie de câteva zile într-o locație plină de soare. Dintre cei 10 participanți doar partea feminină din cuplu știa despre ce are să se întâmple în continuare. Astfel că pentru experiment au fost aduse în croazieră și mamele fetelor.

Într-una din nopți s-a trecut la acțiune și în miezul somnului fetele s-au ridicat din pat și au schimbat locul cu mamele lor fără ca bărbații să bănuiască acest lucru. În mijlocul nopții aceștia au început să pună mâinile pe ”partenerele” lor fără să aibe habar faptul că nu sunt iubitele adevărate ci soacrele. Dar stai să vezi reacțiile când își dau seama că nu se află lângă cine trebuie acolo.

Mulți dintre ei s-au speriat de-a dreptul când au simțit că nu este cine trebuie lângă ei. Ba mai mult unul dintre bărbați a sărit ca ars când a realizat că toată noaptea a dormit lângă soacra lui. Trebuie să recunoaștem că farsa a fost extrem de reușită și succesul ei a însemnat aproximativ 13 milioane de vizualizări pe Youtube.

No comments:

Post a Comment