Saturday, January 16, 2016

Și-a Construit Un Motor Cu Reacție Pe Camionetă - Să Vezi Ce Se Întâmplă Când Dă Drumu La Drăcia Asta !!!

Oamenii au început să realizeze invenții din ce în ce mai ciudate și după cum veți vedea și în cazul acesta tehnologia în ziua de azi este foarte ușor de reprodus și nu mai are secrete nici pentru oamenii obișnuiți. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea ce înseamnă să îți dorești mai multă putere pentru mașina ta obișnuită și până unde poate să ducă această dorință.

Bărbatul din imagini probabil și-a dorit încă de mic să fie inginer de aeronautică altfel nu îmi explic pasiunea lui pentru motoarele cu reacție și mai mult adaptarea unui astfel de motor la camioneta pe care acesta și-a cumpărato de curând. Dar prima oară când vezi ce a făcut acest bărbat cu mașina lui te duce cu gândul la filmele științifico fantastice.

Motorul construit de acesta pe camionetă dezvoltă peste 2700 de cai putere și pentru utilizarea lui a trebuit să facă o serie de schimbări la consola centrală a bordului. În momentul în care dă drumul motorului cu reacție senzația este aceea că ai în jurul tău un avion pregătit să decoleze. Dar acest bărbat nu folosește motorul pentru a încălca limitele de viteză.

El ar fi putut atinge viteze amețitoare având mașina dotată cu așa ceva dar plăcerea lui rămâne de a fi construit și atașat mașinii sale un astfel de tip de motor ce până acum nu a mai fost văzut pe o mașină de serie. Trebuie să recunoașteți că zgomotul lui îți face pielea găină.

No comments:

Post a Comment