Friday, January 29, 2016

I-au Dat Un Pepene Și L-au Lăsat Să Facă Ce Vrea Cu El - Ce A Ieșit La Final E ABSOLUT FABULOS !!!

Pepenele roșu este una dintre cele mai apreciate plante. Consumul acestuia a crescut în ultimii ani semnificativ. Acest lucru se datorează mai ales faptului că a fost inclus într-o mulțime de diete pentru slăbit și astfel lumea a început să consume într-o cantitate mult mai mare. Dar beneficiile acestuia nu se rezumă doar la a scăpa de cele câteva kilograme în plus. Pepenele verde este o importantă sursă de vitamine și antioxidanți naturali care ajută organismul în unele dintre cele mai complexe probleme ale acestuia.

O latură pe care sunt convins că nu o știați până acum și pe care o veți descoperi dacă veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos se referă la arta în pepene verde. Sună ciudat nu-i așa? Ei bine poate sună ciudat dar când veți vedea rezultatul veți fi absolut încântați de ea.

Acest bărbat utilizează doar un pepene și un cuțit pentru a scoate o adevărată operă de artă. Când am văzut că face primele crestături nu mă așteptam decât să văd câteva găuri în pepene până la final dar nu a fost așa surpriza a fost maximă când am văzut ce trandafiri superbi a putut să ”sculpteze” în acest fruct de dimensiuni considerabile.

Nu am crezut niciodată că poate exista artă și într-un asmenea fel dar se pare că talentul și pasiunile oamenilor nu mai au nici o limită și se poate absolut orice în zilele noastre. Voi ce părere aveți despre ”opera” acestui ”artist” ? Distribuie mai departe acest videoclip dacă ți-a plăcut pentru ca și prietenii tăi să-l poată urmări

No comments:

Post a Comment