Tuesday, January 12, 2016

Ce Se Poate Întâmpla Dacă Ți Se Încarcă Greu Laptopul !!!

Dacă acum aproximativ 10-15 ani laptopurile erau ”rara avis” pentru noi, iată că în zilele noastre acestea se găsesc pe toate drumurile la prețuri mai mult decât accesibile. Așadar fiind ușor de procurat un asemenea dispozitiv oamenii au devenit mai superficiali atunci când vine vorba să aibă grijă de acesta. Este și cazul tânărului din imaginile din videoclipul de mai jos în care veți vedea la ce poate duce această neglijență.

Proprietarul unui laptop destul de uzat a remarcat că nu îi mai merg programele pe el atât de bine ca înainte și gândindu-se că nu l-a curățat niciodată până acum și-a chemat un prieten cu care să facă acest lucru și în felul acesta posibil să remedieze și problema avută. Zis și făcut odată strânși ambii băieți în jurul laptopului aceștia s-au pus să îl deschidă.

L-au deschis cu foarte mare atenție și în momentul în care au ridica placa de bază a acestuia au avut parte de câteva imagini de-a dreputl neașteptate, am putea să le zicem, chiar șocante. Acesta avea în interiorul său o colonie de gândaci de bucătărie care umblau nestingheriți zi și noapte și probabil de aceea nu mai merga atât de bine.

Ce e drept trebuie să fii cu adevărat neglijent să lași aparatul să ajungă într-un asemenea stadiu. Plus de asta nu te-ai aștepta să găsești așa ceva în carcasa unui laptop mai ales când acesta este funcțional și probabil aceștia ar trebui să se încălzească excesiv.

No comments:

Post a Comment