Tuesday, January 19, 2016

Câinele Asta S-a ”Apropiat” Prea Mult De Gardul Electric - Fii ATENT Ce Pățește !!!

Un videoclip postat pe internet zilele trecute face furori și a adunat deja milioane de vizualizări. Acesta îl are drept personaj principal pe un cățel care în primă fază pare destul de nehotărât ce vrea să facă dar după ce veți vedea imaginile din clipul de mai jos veți râde pur și simplu cu lacrimi. Dar pentru asta vă las să vă convingeți singuri.

Cățelul acesta căuta să își facă nevoile pe spațiul verde din jurul său, dar precum știți câinii caută un pom, un stâlp sau ceva pe verticală în jurul căruia să facă așa ceva. În jurul acestui câine se afla doar un gard de sârmă care părea vechi de când lumea în peisaj așa că acesta nu a mai stat pe gânduri și a ridicat piciorul.

Dar într-o secundă când era în mijlocul acțiunii a sărit ca ars de lângă gardul cu pricina. Care să fie explicația? Păi foarte simplă. Gardul care părea ruginit era de fapt un gard electrificat astfel că probabil acesta a simțit pe propria piele ce intensitate are curentul electric în acesta.

Trebuie să recunoaștem că acesta părea doar un mit și anume faptul că dacă își faci anumite nevoi pe o linie electrificată sau un gard s-ar putea să te curentezi. Unii specialiști au demonstrat că acest lucru este imposibil însă cum se explică faptul că acest cățel a sărit ca ars sau că au existat cazuri de oameni electrocutați?

No comments:

Post a Comment