Sunday, January 24, 2016

Când A Văzut Ce Mașină Are În Spate Era Toată Transpirată - DAR Stai Să Vezi Continuarea !!!

Astăzi oamenii se conduc după principii noi în viață, față de cele după care se conduceau cei de acum câteva zeci de ani cu toate acestea nu trebuie să îi catalogăm pe toți într-un anume fel doar văzând reacția anumitor persoane în situații precum cea pe care o veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos.

Experimentul a fost realizat de unul dintre cei mai cunoscuți creatori de astfel de experimente din lumea întreagă Vitaly Zdorovetskiy. Acesta a realizat o serie de experimente sociale în care cu ajutorul unei mașini super puternice le atrăgea pe fetele dornice de distracție. Acestea evident picau mereu în plasă și rămâneau mai apoi cu ochii în soare.

În acest caz el a decis să schimbe puțin contextul astfel că mai întâi i-a arătat fetei că are o mașină foarte puternică iar apoi când a venit momentul să plece amândoi împreună acesta avea de fapt mașina parcată în spatele Lamborghini-ului. La vederea ”rablei” domnișoara a ”fugit” mâncând pământul fără să o mai intereseze de băiatul drăgut cu care tocmai hotărâse să iasă în oraș.

Acesta a vrut prin seria de experimente sociale ”Gold Digger” să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că lumea din ziua de azi pune mai mult accentul pe partea materială a lucrurilor și nu cea spirituală astfel că nu mai judecăm oamenii pentru faptele lor și pentru ceea ce reprezintă ei ci îi judecăm după banii pe care îi posedă.

No comments:

Post a Comment