Sunday, January 17, 2016

Fii ATENT Ce Se Întâmplă Dacă Torni COCA-COLA În Toaletă !!!

O mulțime de zvonuri circulă la nivel mondial despre Coca-Cola. Unele dintre ele au rămas la stadiul de zvon pe când altele au fost testate și confirmate. Din seria acestor teste face parte și cel pe care îl veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos. Nu mă pot pronunța dacă rezultatul acestui test este de bine sau nu pentru consumatorii de Coca-Cola așa că vă voi lăsa pe voi să decideți.

Pentru acest test a fost nevoie de murdărierea unui vas de toaletă normal. În momentul când acesta a fost murdărit suficient cei ce au făcut acest test au luat o sticlă de Coca-Cola și au turnat-o pe toată suprafața toaletei. După ce au lăsat-o un timp pentru a ”acționa” au luat un șervețel și au început să curețe și părțile exterioare. La final în momentul în care au eliberat apa din bazin puteți vedea cum toaleta este pur și simplu curățată total. De necrezut nu-i așa?

Încă de la lansarea acestei băuturi răcoritoare care fusese concepută drept medicament au fost o mulțime de suspiciuni asupra rețetei din care este făcută. Mulți au dorit să o scoată în afara legii și să distrugă afacerile companiei dar iată că de peste 100 de ani aceasta se menține pe piața băuturilor răcoritoare. Mai mult decât atât este lider detașat pe acest segment și probabil lucrul acesta va continua o perioadă lungă de acum înainte.

Așadar pe lângă utilizarea ei ca băutură răcoritoare am putut vedea că este foarte bună și pentru curățarea obiectelor sanitare. Voi ce alte întrebuințări mai știți pentru această celebră băutură?

No comments:

Post a Comment