Tuesday, January 26, 2016

SIMPLU și UȘOR: Cea Mai RAPIDĂ Metodă Prin Care Poți Să CUREȚI Merele !!!

Merele sunt probabil unele dintre cele mai consumate fructe la nivel mondial. Acestea pot fi consumate în diverse forme care mai de care mai interesante și pe placul unei game variate de consumatori. Spre exemplu din mere pot fi făcute umpluturi pentru prăjituri delicioase, dulcețuri, compoturi dar chiar și țuică. Așadar acestea pot să sastisfacă dorințele unei mari mase de oameni și producția lor este foarte importantă.

La nivel mondial sunt cunoscute peste 44 de soiuri de mere. Acești pomi sunt cultivați cu precădere în Europa, Asia și America de Nord. Pe lângă utilizarile în alimentație merele au și câteva utilizări medicinale extrem de importante. Spre exemplu încă din antichitate se considera ca un bun remediu al bolilor de stomac, iar mai apoi a migrenelor și durerilor de ficat și de splină.

Principalii producători de mere la nivel mondial sunt China și Statele Unite ale Americii care ocupă primele două locuri în producția mondială. Următoarele locuri sunt ocupate de țări precum Turcia, Polonia, India și chiar Iran etc. Dar acestea produc aproximativ cât primele două la un loc.

Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul alăturat este metoda cea mai ingenioasă de a curăța merele de coajă. Sincer vă spun că nu m-aș fi așteptat la o asemenea idee dar mi se pare excelentă de pus în practică așadar că vă recomand și vouă să o încercați și să ne spuneți cât de bună este metoda aceasta de a curăța mere.

No comments:

Post a Comment