Saturday, January 16, 2016

A Tăiat Un Burete De Vase În Două Bucăți Egale - DAR Ce Face Mai Departe Cu Ele E Absolut GENIAL !!!

Spălatul vaselor este probabil lucru din casă care îți dă cele mai mari bătăi de cap. Gândiți-vă atunci când aveți sticle sau recipiente în interiorul cărora nu puteți să curățați pentru că sunt prea înguste. Pentru curățarea lor ai nevoie de o mulțime de perii speciale care nu sunt întotdeauna atât de eficiente. Dacă vei urmări imaginile din videoclipul de mai jos vei învăța o metodă pe cât de ciudată pe atât de utilă care te va scăpa de acum înainte de orice încurcătură atunci când vine vorba de spălat al sticlelor.

Soluția asta e cu adevărat neașteptată și proabil o veți privi cu scepticism la început mai ales când veți afla de ce aveți nevoie. Trebuie să aveți la îndemână un burete de bucătărie și doi magneți de dimensiuni mici. După ce ați adunat aceste obiecte pe masa dumneavoastră de lucru tăiați cu o foarfecă pe jumătate buretele de spălat vasele.

Celor două jumătăți de burete va trebui să le faceți câte un orificiu în care să introduceți câte un magnet de dimensiuni reduse. Astfel veți putea să ștergeți de acum încolo orice recipient de sticlă indiferent de dimensiunile sale simplu și eficient. Chiar dacă soluția pare greu de realizat vă asigur că nu este așa și că în doar câteva minute aveți soluția de acum înainte pentru toate sticlele murdare.

Unul dintre bureți va fi introdus în interior iar cu cel rămas îl veți dirija pe acesta pe toată suprafața sticlei. Pentru a îl scoate este suficient să trageți de bretele exterior spre gura acesteia și totul se realizează mai simplu decât pare folosind această metodă ingenioasă.

No comments:

Post a Comment