Saturday, January 30, 2016

”Care Este Pluralul Substantivului Foame?” - Stai Să Auzi Răspunsuri La Bagabontu Asta !!!

Don Machiavelli a revenit cu un nou interviu printre studenți. După ce i-a întrebat lucruri simple iar aceștia nu au fost în stare să răspundă prea corect de data aceasta vrea să le testeze nivelul de gramatică al limbii române pe care îl dețin. Așadar urmăriți această pastilă de râs din videoclipul de mai jos pentru a vă binedispune complet.

Aflat în fața unei universități acesta anunță că va oferi 100 de lei oricui știe să răspundă la întrebarea ”Care este pluralul substantivului foame?”. Bineînțeles că lucrurile nu aveau să stea exact cum s-a așteptat el mai ales că un băiețaș de cartier a încercat să îi strice interviul ba l-a mai și amenințat cu bătaia.

Revenind la subiectul principal al interviurilor de pe stradă se pare că mulți dintre studenții noștri de astăzi nu prea știu cu ce se mănâncă limba română lucrul acesta fiind extrem de trist. Chiar dacă a exista și răspunsul corect cei 100 de lei oferiți ca premiu s-au dovedit a fi o farsă în realitate Don Machiavelli neavând intenția să renunțe la această sumă doar pentru un răspuns corect.

Chiar dacă e presărat cu câteva momente hazlii ideea principală este superficialitatea de care dau dovadă studenții și nu numai în zilele noastre la lucruri pe care unii pe bună dreptate le consideră elementare. Așadar va trebui să mai treacă mult timp de acum înainte pentru ca lucrurile să se schimbe și să se intre în normalitate din toate punctele de vedere dar mai ales din cel al mentalității.

No comments:

Post a Comment