Monday, January 11, 2016

A Luat O Periuță De Dinți Și A Început Să-i Scoată Firele Din Capăt - DAR Ce Face Apoi Cu Aceasta E Absolut GENIAL !!!

Atunci când te gândești la o periuță de dinți, primul lucru care îți vine în minte este faptul că o poți utiliza împreună cu pasta de dinți pentru a-ți curăța dinții. După ce veți vedea imaginile din videoclipul de mai jos veți înțelege că aceste periuțe de dinți pot avea și alte utilizări de-a dreptul neașteptate.

O tânără pe numele ei Kat care are un canal de youtube sub denumirea de Katrinaosity a descoperit o metodă de a face utile periuțele de dinți după ce au fost îndelung folosite și nu își mai fac treaba pentru care au fost concepute. Utilizarea acestora este cu adevărat surprinzătoare dar trebuie să recunoaștem că inventivitatea acestei adolescente nu are limite.

În primul rând ea începe să scoată cu un patent rând pe rând firele ce se găsesc în capătul superior al periuței de dinți. După ce a terminat acest proces, ea pune într-o oală pe foc să fiarbă niște apă. Când apa a început să fiarbă, ia o periuță fără firele din capăt și o pune în aceasta pentru câteva secunde. Atunci când o scoate cu o mănușă pentru a nu se frige ea începe să îndoaie periuța până când obține o superbă brățară de mână.

Pentru a divrsifica modelele puteți să răsuciți plasticul periuței și veți obține un alt tip de brățară la fel de practică mai ales pentru o adolescentă. Voi ce părere aveți despre acastă metodă de a-ți face singură propriile podoabe pentru mâini. Trebuie să recunoaștem că această tânără este foarte pricepută în ceea ce privește lucrurile făcute cu propriile mâini

No comments:

Post a Comment