Saturday, January 23, 2016

Ai Văzut Vreodată O Peștoaică Să Nască Puii Vii ? Ia Fii ATENT Aici !

Peștele este printre cele mai apreciate viețuitoare ale planetei noastre fie că este folosit pentru hrana oamenilor sau doar pentru decorul casei lor ținut în acvariu peștele se leagă de istoria omenirii deoarece una dintre cele mai vechi meserii de pe planetă alături de vânătoare este pescuitul.

Primi pești apăruți în apele Terrei au fost datați acum peste 500 de milioane de ani în urmă. Aceste vietăți aveau în componența corpului coloană vertebrală aceasta fiind de fapt partea care ajuta la susținerea greutății întregi a corpului. Chiar dacă pare greu de crezut primii pești nu aveau practic fălci. Aceștia își luau hrana din adâncuri printr-un procedeu destul de ciudat.

Peștii care aveau fălci au apărut mai târziu în perioada Siluriană iar aceștia pentru a se hrăni își puteau folosi gura cu care mușcau și astfel s-a diversificat forma de hrană pe care o consumau. O mulțime dintre aceste specii au devenit așa numiți prădători cei care vânau celelalte creaturi marine mai târziu.

În imaginile din videoclipul de astăzi veți vedea ceva ce probabil pare imposibil. Această peștoaică pe care un pescar amator a ”cules-o” din apele unde se recrea împreună cu familia , naște în fața camerei cu ajutorul bărbatul pești vii. Videoclipul a adunat peste 5 milioane de vizualizări acest lucru fiind rar întâlnit mai ales la un pește. Vă invit să vedeți și voi tot acest proces și să vă dați cu părerea.

2 comments:

  1. Se numesc pesti vivipari. Cel mai cunoscut peste vivipar este gupy-peste de acvariu.

    ReplyDelete
  2. Se numesc pesti vivipari. Cel mai cunoscut peste vivipar este gupy-peste de acvariu.

    ReplyDelete