Saturday, January 23, 2016

A Început Să Deseneze Cu Penița Câteva Cercuri Pe Foaie - DAR Rezultatul Din FINAL Te Va Lăsa cu GURA CĂSCATĂ !!!

În epoca tehnologiei este greu să mai păstrezi lucrurile autentice cele care la un moment dat îți umpleau pur și simplu inima de bucurie atunci când le vedeai și aveai o altă unitate de măsură atunci când le apreciai. Povestea bărbatului din imaginile din videoclipul de mai jos se referă exact la acest lucru la valorile pierdute datorită evoluției atât de rapidă a tehnicii zilelor noastre.

Scrisul de mână a devenit o raritate a perioadei pe care o trăim, dar cu toții știm că o scrisoare de felicitare scrisă impecabil sau o invitație la nuntă, botez, eveniment important etc, nu are farmec atunci când este scrisă la calculator. Scrisul de mână se distinge ca ceva atât clasic dar și o apropiere personală cu cel căruia îi este transmis textul.

Casa Albă din Statele Unite ale Americii alocă peste 250 mii de dolari anual unor maeștri caligrafi care să scrie de mână invitațiile pentru diferiții demnitari din toate colțurile lumii. Povestea bărbatului din aceste imagini este una cât se poate de impresionantă. Talentul lui se poate vedea prin operele pe care cu o simplă peniță le conturează.

Scrisul acesta îți exprimă nu atât talentul, cât mai ales personalitatea. Numărul celor precum Jake Weidmann în lumea întreagă este foarte mic, doar 12 purtând titlul de maeștrii caligrafi și asta după ani și ani de trudă în care au dus scrisul la perfecțiune.

No comments:

Post a Comment