Tuesday, January 26, 2016

Asta Este Cea Mai Tare Fază Din Istoria Counter-Strike-ului !!! Fii ATENT Ce A Făcut Asta !!!

A fost probabil cel mai jucat și apreciat joc în perioada 2000-2010. Un adevărat fenomen printre pasionații jocurilor de calculator acesta este Counter-Strike-ul. Probabil nu există băiat să nu fi jucat acest gen de ”hoții și vardiștii” pe calculator. Ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos reprezintă ceva ce nostalgicii dar nu numai vor aprecia cu siguranță și poate cine știe vor mai juca ”o rundă” în amintirea vremurilor trecute.

Counter-Strike a apărut în anul 1999 ca și mod de joc a cunoscutului la vremea respectivă ”Half Life” și s-a făcut remarcat imediat printre pasionații de FPS-uri de la vremea respectivă. Acest joc a fost dezvoltat în mai multe serii dintre cele mai cunoscute fiind Counter-Strike 1.6 și Counter-Strike: Global Offensive. Cel dintâi este probabil cel mai jucat FPS în sistem multiplayer din istoria jocurilor pe calculator.

În anul 2002 existau la nivel mondial peste 30.000 de servere unde pasionații de Counter-Strike puteau să se joace. Jocul este realtiv simplu existând două tabere una de polițiști și cealaltă de răufăcători. Răufăcătorii trebuie să planteze un dispozitiv explozibil iar polițiști să dezamorseze acest dispozitiv. Este și situația pe care o veți urmări în acest clip în care jucătorul face ceva ce rar se poate vedea în acest joc.

El s-a furișat în spatele teroriștilor și când aceștia au pus dispozitivul explozibil el a și început să-l dezamorseze fără ca nimeni să se sesizeze și astfel ducând la câștigarea rundei chiar sub nasul adversarilor.

No comments:

Post a Comment