Saturday, January 23, 2016

Cele MAi GROAZNICE Accidente Cu Mașini De MARE TONAJ !!!

Mașina a ajuns probabil cel mai nesigur mijloc de transport din lume. Anual milioane de oameni sunt implicate în accidente de mașină în care mulți dintre aceștia își pierd chiar viața. Un caz mai special este cel pe care îl puteți urmări în imaginile din videoclipul de mai jos când implicate în accidente sunt mașini aflate în timpul execuției unor lucrări.

Închipuiți-vă ce se întâmplă atunci când un gigant de zeci sau poate sute de tone este implicat într-un accident. Lucrurile se pot transforma într-un adevărat dezastru. Așadar vă invit să urmăriți până la capăt aceste imagini pentru că veți întâlni câteva cazuri absolut cutremurătoare de accidente de muncă cu mașini de mare tonaj.

Accidentul de munca ar fi definit ca o vătămare extrem de violentă a corpului sau o intoxicare puternică datorată tipului de activitate desfășurat în timpul în care are loc procesul de muncă sau se îndeplinesc îndatoriri de serviciu. Pentru a fi încadrat în accident de muncă indisponibilitatea fizică pentru desfășurarea activității trebuie să fie de minim 3 zile calendaristice sau în cazuri mai grave invaliditate ori deces.

Accidentul de muncă este considerat și orice accident care s-a petrecut în perioada în care individul se deplasează de acasă către locul de muncă și de la locul de muncă către casa. Așadar toate acestea pe care le-ați văzut sunt accidente de muncă dintre cele mai grave mai ales datorită încărcăturilor speciale pe care astfel de mașini le transportă și a greutății lor.

No comments:

Post a Comment