Friday, January 29, 2016

S-a Trezit Înconjurată De Zeci De Bărbați - DAR Continuarea E Absolut Criminală !!!

În ultima vreme farsele apărute pe internet au avut ca subiect principal banii și dependența oamenilor de aceștia, astfel că de mult nu am mai văzut un videoclip în care să râd așa de tare pe un motiv pur și simplu banal. Dacă vreți o porție de bună dispoziție atunci vă invit să urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și să vă convingeți singuri că încă mai există umor de bună calitate.

Lucrurile au fost gândite de o televiziune braziliană iar locul ales a fost unul cat se poate de potrivit. Această străduță care semăna mai mult cu un gang era foarte puțin populată ba chiar de loc chiar și ziua în amiaza mare astfel că atunci când apărea câte o persoană aceasta se afla singură de la un capăt la celălalt al ei.

Și uite așa s-au găsit câțiva trecători care să se nimerească exact în mijlocul zilei pe acea porțiune îngustă de drum. Imediat după ce au ffăcut câțiva pași pe stradă în spatele lor au apărut o mulțime de bărbați care mai de care mai fioroși care părea că vor să le facă rau. Dar ce s-a întâmplat în momentele imediat următoare este de povestit nepoților și de râs cu lacrimi.

”Victimele” s-au speriat atât de tare încât unele dintre ele au căzut jos de spaimă și în vâltoarea lucrurilor. Dacă vi s-a părut și vouă amuzantă farsa făcută de acești brazilieni atunci distribuiți acest videoclip mai departe pentru ca și prietenii dumneavoastră să râdă cu lacrimi.

No comments:

Post a Comment