Saturday, January 16, 2016

Băiețelul Asta I-a Lăsat Pe Toți Cu Gura Căscată Când A Început Să Danseze !!! Este FANTASTIC !!!

Dansul este unul dintre cele mai apreciate mijloace artistice de exprimare. Nu e de mirare că dansurile sunt la mare căutare atunci când sunt postate clipuri pe internet. Dar pe lângă acest lucru trebuie să recunoaștem că dansul este prezent mai mult sau mai puțin în viața fiecăruia. Fie că vorbim de simple petreceri sau momente festive cu însemnătate precum nunta și altele dansul este un mod dea aduce aproape oamenii.

Acest lucru se întâmplă încă din cele mai vechi timpuri. Dansul se pare că a apărut de când omenirea și asta pentru că la început dansurile serveau mai puțin ca mijloc artistic și mai mult ca și ritual mistic pentru ca divinitatea să producă anumite fenomene ale naturii sau să ajute oamenii în războiul cu alte triburi.

În cele ce urmează în aceste imagini veți vedea ce înseamnă să pui pasiune într-un dans chiar dacă ești la o vârstă fragedă și cei din jurul tău te privesc mai mult cu simpatie pentru ani puțini pe care îi ai și nu cu admirație pentru ceea ce ești în stare. Băiețelul acesta a reușit să îi de pe spate pe toți invitații si să îi facă să se uite la el ca la un adevărat om mare.

Acesta începe timid pe ringul de dans alături de o domnișoară mult mai mare decât el dar pe măsură ce timpul trece și ritmurile melodiei se aud din ce în ce mai tare acesta are mișcări de dansator înnăscut la care adaugă și câteva elemente neașteptate de a fi văzute la o asemenea vârstă. Nota 10 pentru acest puști care ne-a arătat că nu există limită de vârstă atunci când vorbim despre artă. Distribuie și prietenilor tăi acest clip pentru a se putea bucura și ei de acest dans cu adevărat extraordinar.

No comments:

Post a Comment