Tuesday, January 12, 2016

Ce Bagabont !!! Fii ATENT Cum Le Păcălește Puștiul Pe Fetele Astea !!!

În Statele Unite ale Americii spre deosebire de zona bătrânului continent sporturile cele mai populare sunt basket-ul, hockey-ul, fotbalul american și baseball-ul. Acestea sunt adevărate fenomene sociale și la fiecare meci tribunele sunt pline de spectatori. Aceștia participă la un adevărat spectacol ce se desfășoară în jurul partidei la care iau parte.

În pauze spre exemplu au loc diferite tombole sponsorizate de copmanii mari ale căror premii de multe ori ajung chiar la valoarea unei mașini. Pe lângă acestea toată atmosefera este una de sportivitate atât pe teren dar mai ales în tribune și nu sunt scandate cuvinte jignitoare la adresa adversarilor cum se mai întâmplă deseori pe la noi.

În timpul unui meci de baseball a avut loc o întâmplare pe cât de ciudată pe atât de amuzantă. Jocul era în toi iar spectatorii stăteau cu sufletul la gură urmărind jucătorii până când la un moment dat o minge a ajuns din teren direct în tribune. Aici un puști a prins-o și fără să stea pe ganduri s-a întors la rândul din spate spre a oferi-o unei domnișoare drăguțe care a rămas impresionantă și flatată de gestul puștiului.

La reluare însă veți vedea că puștiul a fost mai mult decât șmecher. El a prins mingea din teren cu o mână dar în cealaltă avea o minge de acasă pe care a oferit-o domnișoarei de fapt. Așadar acesta și-a atins scopurile păcălind-o pe aceasta fără să își dea seama că l-ar duce pe un băiețel mintea la așa ceva.

1 comment:

  1. There is SHOCKING news in the sports betting world.

    It's been said that every bettor needs to look at this,

    Watch this now or stop betting on sports...

    Sports Cash System - Sports Betting Robot

    ReplyDelete