Thursday, June 9, 2016

Un Cocalar Cu Jeep 4x4 Face Prăpăd Pe Străzile din Bacău !!!

Traficul din marile orașe ale României a luat-o parcă razna în ultimii ani. Acesta s-a aglomerat din ce în ce mai mult pe măsură ce numărul mașinilor a crescut exponențial. Lucrul acesta a făcut ca în trafic șoferii să aibă din ce în ce mai multe ieșiri ”nervoase” și chiar să încalce regulile de ciruclație. Un astfel de exmeplu veți putea vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos. Priviți-l cu atenție !

Șoferul unui Jeep cu numere de Ilfov face ce vrea el pe străzile din Bacău. Imaginile au fost surprinse de către un alt conducător auto aflat în trafic ce avea montate două camere de supraveghere a traficului atât în față cât și în spate. Se poate observa nerăbdarea în trafic a acestuia la o oră de vârf.

În primul rând semnalul pentru schimbarea benzilor este inexistent, iar mai apoi când ajunge într-o zonă cu linie continuă chiar pe sensul care se deplasează nu ține cont de aceasta și face slalom printre mașinile aflate în trafic. Dar asta nu este tot, evident că șoferul nostru se dă în stambă și mai mult chiar în momentul în care ajunge la primul semafor. Acesta deși avea loc în spatele șoferului cu Volkswagen preferă să se bage în fața lui pe trecerea de pietoni pentru a fi primul atunci când semaforul se va schimba în culoarea verde.

Astfel de comportamente, unele poate chiar și mai rele întâlnim zi de zi în trafic fie că suntem în București, Cluj, Timișoara,Iași etc. Lucrul cel mai regretabil este că în loc să ne comportăm din ce în ce mai civilizat treburile stau exact invers. Așa că va trebui să începem să învățăm cum să ne comportăm în trafic pentru că altfel pericolul să existe un haos general în trafic este iminent.

Sursa: Youtube.com

1 comment: