Tuesday, June 7, 2016

Americanii Au Inventat Tunul Electromagnetic Care Aruncă Proiectile Cu 7200 de Km/h !!! Fii ATENT Cum Arată:

Cursa de înarmare la nivel mondial pare să nu se mai oprească. Zi de zi descoperim noi și noi invenții în ceea ce privește tehnica militară și mereu auzim același lucru nu trebuie să vă faceți probleme această aparatură militară este pentru a menține pacea. Pacea cui? Veți vedea și în imaginile de mai jos un astfel de exemplu construit de americani, o armă electromagnetică cum nu s-a mai văzut până acum.

Probabil cea mai mare putere militară a lumii Statele Unite ale Americii aduc în prim plan un nou concept de armă electromagnetică. Acesta este asemănătoare unui tun dar are o particularitate pe care nici o altă armă nu o are și anume poate lansa proiectile cu viteza Mach 6 și anume de peste 7200 de kilometri pe oră făcând-o cea mai eficientă din acest punct de vedere al vitezei. Gândiți-vă că un proiectil poate parcurge distanța de 200 de kilometri în mai puțin de 2 minute.

Pe cât este de rapidă, pe atât este de letală viteza imprimată proiectilului făcând posibilă chiar și distrugerea a mai multe ținte în drumul său la distanțe considerabile una de cealaltă. Cei de la U.S. Military Navy susțin că era necesară onstrucția unei asemenea arme pentru că pur și simplu aceasta asigură supremația oricărui o folosește și poate distruge navele inamicilor aflate la distanțe de sute de mile în doar câteva minute.

Voi ce părere aveți despre construcția unor asemenea arme? Credeți că toată lupta asta de înarmare se va termina dezastros pentru națiunile mai mici care nu dispun de o asemenea tehnică militară sau va rămâne pur și simplu un concrus între super-puterile lumii în care fiecare dintre ele își va încorda mușchii după bunul plac?

Sursa: Youtube.com

1 comment: