Tuesday, June 7, 2016

Biciclist Trece Pe Roșu Inconștient Și Îi Taie Calea Șoferului Cu SUV - Stai Să Vezi Ce LECȚIE Primește !!!

De multe ori în ziua de azi conducătorii auto sunt condamnați pentru atitudinea superficială pe care o manifestă în trafic mai ales când vine vorba de ceilalți participanți la trafic în special bicicliștii și motocicliștii. Veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos un caz care vine să contrazică ideea preconcepută că doar șoferii sunt de vină în asemenea cazuri și să arate și părțile mai puțin cunoscute.

Se poate observa în imagini că un biciclist grăbit aflat la trecerea de pietoni hotărăște să treacă pe culoarea roșie a semaforului prin fața mașinilor care tocmai se pregăteau să pornească mai departe. Acest gest inconștien îl putea costa în prima fază chiar și viața dacă șoferul cu mașina neagră nu ar fi frânat și ar fi plecat de la semafor într-o viteză mai mare.

Biciclistul a crezut că acest incident va trece neobservat însă norocul lui a fost doar în ceea ce privește integritatea lui fizică, pentru că în scurt timp s-au auzit sirenele unei mașini de poliție care se pare se afla în acea intersecție unde acesta a încălcat legea și a hotărât să îl urmărească și să îl sancționeze pentru asta.

Probabil nici lui nu i-a venit să creadă că a fost văzut de oamenii legii chiar în momentul în care traversa neregulamentar, dar într-un final a trebuit să se oprească pe partea dreaptă a carosabilului și să își accepte pedeapsa pe care o merita pentru gestul inconștient pe care l-a săvârșit.

Această situație este una destul de des întâlnită în trafic sunt convins că ați pățit și voi ca pe trecerea de pietoni să țâșnească de nicăieri o persoană aflată pe bicicletă. Eu recunosc am pățit-o de multe ori și în afară de o mustrare verbală nu am putut să fac nimic pentru că acesta se făcea de fiecare dată nevăzut în scurt timp.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment