Wednesday, June 1, 2016

Cea Mai CIUDATĂ Căzătură Din Handbalul Feminin !!!

Accidente și accidentări se întâmplă tot timpul în sport fie ele că sunt sporturi individuale sau sporturi de echipă. În majoritatea timpului aceste accidente sunt destul de dureroase pentru sportivii implicați în ele și pot avea drept consecință o perioadă destul de mare de pauză în cariera lor sau în cel mai rău caz încheierea definitivă a acesteia. Ei bine ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este un alt tip de accident care sunt convins că va fi pe placul tuturor, dar mai ales al bărbaților.

Acest accident nu se înscrie în tipicul celor enumerate mai sus ci face parte din categoria celo hilare în care cei implicați sunt rușinați în urma celor întâmplate. În timpul acestui meci de handbal feminin a avut loc probabil cel mai ”fierbinte” accident din handbal din toate timpurile. La un atac al echipei oaspete una dintre jucătoarele gazdă a trântit-o la pământ pe o adversară care se pregătea să aruce spre poartă.

Din ”înceleștarea” aceasta jucătoare gazdă s-a trezit într-o ”poziție nefirească” deasupra adversarei sale care întinsă pe spate a rămas uimită de unde se află mâinile acesteia. Cele două sportive s-au ridicat amuzate dar și rușinate de această situație care poate fi catalogată de departe ca cel mai jenant moment din handbal deși spectatorii și telespectatorii au apreciat această întâmplare din plin.

Bineînțele că bărbații au fost cei mai încântați dar nu putem spune că nu le-a plăcut și femeilor ceea ce au văzut acolo pe podeaua sălii de sport. Dacă ți-a plăcut și ție acest videoclip cu cel mai ciudat și amuzant moment din handbalul feminin atunci distribuie-l mai departe și prietenilor tăi

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment