Sunday, June 5, 2016

Pun PARIU Că Nu Știai De Ce Au TENIȘII Două Găuri Pe Lateral !!! Motivul Este Absolut GENIAL !!!

Sunt confortabili și au fost considerați la apariția lor un obiect de încălțămite extravagant, dar de la an la an au devenit din ce în ce mai cunoscuți și mai utilizați, v-ați dat seama că este vorba despre așa numiții ”teniși”. Ați văzut că aceștia prezintă un element diferit față de încălțămintea obișnuită, utilitatea acestuia este încă necunoscută multora dintre dumneavoastră, dar o veți descoperi cu ocazia vizionării imaginilor videoclipului de mai jos.

Cele două găuri din partea laterală spre interior sunt semnele distincte că perechea de încălțăminte este una de teniși veritabili. Acestea au fost considerate multă vreme de cei ce purtau ca un element de decor mai ciudat care să îi facă speciali. Alții au crezut că utilitatea lor este aceea de a aerisi picioarele în timpul purtării pentru a evita ca acestea să se încălzească și să transpire.

Puteți să credeți că aceasta ar fi explicația dar după cum se poate vedea pe imagini în cele două găuri trebuie introdus unul dintre șireturile tenișilor astfel dacă șiretul este de aceeași culoare cu materialul sau este de culoare diferită va crea un cu totul alt design al teneșilor pe care îi purtați și nu vor mai fi nici atât de lungi atunci când trebuie legate după ce v-ați încălțat cu ei.

Converse este probabil cea mai cunoscută firmă din lume care produce teniși. Aceasta a luat ființă în anul 1908 în Statele Unite ale Americii și este numărul unu pe piața mondială pe acest segment. De-a lungul vremii cei de la Converse au scos o mulțime de colecții aniversare inspirate de celebrități din toate domeniile.

Dacă mai știți și alte utilizări ale acelor găuri ale teneșilor nu ezitați să ne scrieți un comentariu pentru a putea completa la articolul de față. Distribuiți și prietenilor pentru a fi văzut de cât mai multă lume.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment