Thursday, June 9, 2016

Ce TAREE !!! A Inventat Dispozitivul Care Produce Curent Electric GRATIS !!!

Factura la energia electrică este una dintre cele mai mari bătăi de cap pentru oamenii din ziua de azi. De fiecare dată remarci că pe factură apare mai mult decât credeai de fapt că ai consumat. Este probabil o chestie psihologică acest lucru, dar veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos ce s-a gândit un bărbat care avea lună de lună aceeași problemă.

Pentru a-și lumina casa folosea numai becuri de care consumau extrem de mult astfel că s-a chinuit să se gândească ce poate să facă să reducă consumul de energie fără să fie nevoit să stea pe întuneric mai mult decât este cazul. Așa a ajuns la descoperirea pe care o prezintă ca cea mai de succes metodă de a nu mai plăti în plus la factura de energie electrică.

După cum vedeți dispozitivul nu este ceva extrem de complicat, dar cu toate acestea vă recomandăm să nu încercați să îl construiți fără o persoană care se pricepe la așa ceva pentru a nu exista incidente neplăcute. Așadar aveți nevoie de doar câteva diode, două bobine de dimensiuni mici și un condensator. Toate aceste trebuie să fie legate prin două fire de becul pe care vreți să îl aprindeți.

Veți constata că aveți nevoie de curent electric doar ca să aprindeți becul iar apoi el va rămâne aprins oricât doriți dumneavoastră fără să mai consume nici un kW. Economia la factura de curent va fi una substanțială astfel că nu e de mirare că aceste imagini au făcut înconjurul lumii și au fost văzute de peste 10 milioane de utilizatori din întreaga lume.

Dacă ți-a plăcut și ție acest videoclip distribuie-l mai departe și prietenilor tăi pentru a putea să pună și ei în practică această metodă.

Sursa: Youtube.com

1 comment:

  1. sa fut crucea ta si cum sunt legate ai zis de ce ai nevoie si ai fututo la mal explica pune o schema cum sunt legate bag pula in crucea matii

    ReplyDelete