Saturday, June 25, 2016

Ce Face Cristiano Ronaldo Atunci Când Un Reporter Îi Pune O Întrebare Incomodă !!!

Campionatul European de fotbal este în toi, iar după prima jumătate a acestuia au apărut și primele momente tensionate în special înainte de ultima etapă din grupe, etapă ce a venit cu câteva surprize majore una dintre ele fiind chiar eliminarea din competiție a echipei naționale a României învinsă de mai puțin cunoscuta, dar mult mai determinata reprezentativă a Albaniei.

Dar de emoții și nervi nu au scăpat nici echipe mai valoroase din punct de vedere tehnic decât a noastră un exemplu fiind Portugalia care spre rușinea ei s-a calificat în faza optimilor după ce a reușit ”doar” trei rezultate de egalitate în grupă cu Islanda, Austria și Ungaria. Imaginile pe care le veți vedea în videoclipul de mai jos au fost surprinse înainte meciului cu Ungaria și îl are în prim plan pe probabil cel mai valoros jucător al planetei la ora actuală, Cristiano Ronaldo.

Acestuia un reporter a ”îndrăznit” să-i pună o întrebare incomodă chiar în preziua meciului cu vecinii noștrii de la vest, reacția lui însă a făcut înconjurul planetei, videoclipul ajungând viral atât pe internet dar și pe toate televiziunile internaționale. Vizibil iritat de neobrăzarea reporterului acesta i-a smuls din mână microfonul și l-a aruncat imediat în apa pe lângă care trecea tot ”alaiul” naționalei Portugaliei.

Un asemenea gest face parte din o serie de gesturi de dispreț pe care acesta le-a făcut de-a lungul anilor. Deși din punct de vedere al seriozității antrenamentelor nu i se poate reproșa nimic și mulți sunt de părere că este cel mai complet jucător al planetei la ora actuală acest lucru nu îl îndreptățește să se poarte într-un asemenea fel.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment