Saturday, June 11, 2016

DOAMNEEE Ce Imbecil !!! Fii ATENT Ce Face ASTA Cu Camera Video De 70.000 Dolari !!!

Ați văzut vreodată cum arată o cameră de 70 de mii de dolari? Ei bine nu cred că foarte multă lume se poate lăuda cu acest lucru, dar acum aveți ocazia să vedeți cum arată și mai precis ce poate să facă o asemenea cameră. În imaginile din videoclipul de mai jos un bărbat le arată curioșilor adunați la un festival de film cât de ușor se poate filma cu o cameră Arri Alexa XT cu stabilizator. Dar lucrurile o iau razna la un moment dat...

Camerele video sunt un obiect am putea spune indispensabil în zilele noastre. Toată informația care ajunge la noi de obicei este transmisă după ce a fost captată de o cameră video. Fie că vorbim de ceea ce vedem la televizor sau pe internet trebuie să recunoaștem că fără aceasta ar fi foarte greu să ne dezvoltăm în ziua de astăzi noi ca oameni. Dar istoria camerei video ne dezvăluie anumite aspecte care astăzi par incredibile.

Prima cameră video din lume a fost un dispozitiv inventat în 1882 ce ar părea ”rudimentar” în ziua de azi dar care înregistra cu ”doar” 12 cadre pe secundă. Acestea erau ”imprimate” pe o placă circulară din gelatină. Cel care a creat această cameră își dorea de fapt să studieze zborul păsărilor și dinamica mișcării oamenilor. Dispozitivul arăta ca o carabină de aceea a fost denumită ”carabina fotografică”. Aceasta având o greutate mică putea să fotografieze cele 12 cadre după ce alinia ”țeava” cu locul sau obiectele ce dorea să fie captate pe această placă.

Au trecut 101 ani de la acea primă ”cameră video” pentru ca publicul larg să își poată achiziționa propria cameră de luat vederi. Aceast lucru a fost posibil datorită celor de la Sony care au lansat primul model pe piață de larg consum în 1983. În zilele noastre tehnologia a avansat foarte mult astfel că aproape toți oamenii au la îndemână o cameră video prin telefonul mobil pe care îl dețin.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment