Tuesday, June 7, 2016

Și-a Construit Propria SABIE ELECTRICĂ - Stai Să Vezi Cât De Șmecher O Folosește !!!

Probabil ați văzut de-a lungul timpului o mulțime de invenții care mai de care mai neobișnuite, dar pregătiți-vă să fiți de-a dreptul impresionați de ceea ce l-a dus mintea pe un bărbat din Statele Unite ale Americii. Veți putea vedea cât de tare este invenția lui în imaginile din videoclipul postat mai jos iar dacă vi s-a părut interesant atunci distribuiți-l și mai departe prietenilor.

Chiar dacă acesta nu dezvăluie în totalitate pașii pe care i-a urmat în construcția acestei adevărate săbii electrice, veți putea să vedeți partea cea mai importantă și anume momentul în care ne arată cum funcționează și care prin jocul de lumini este destul de spectaculos. Așadar sabia aceasta poate fi încărcată la o priză normală și timpul de încărcare completă este unul foarte scurt. Impresionant nu-i așa?

Sabia este definită ca fiind o armă albă care are o lamă de oțel de dimensiuni variate și care poate fi după caz dreaptă sau curbată prevăzută la capătul ei cu un vârf ascuțit iar în partea opusă cu un mâner din diferite materiale. Această armă este probabil una dintre cele mai folosite în războaiele care s-au desfășurat de-a lungul istoriei omenirii.

Fiecare popor de-a lungul istoriei s-a remarcat prin aducerea în prim-plan a unei săbii specifice culturii din care făceau parte. Astfel printre cele mai cunoscute în afară de sabia dreaptă normală sunt următoarele: sabia japoneză și iataganul. În Tokyo există un muzeu destinat special săbiilor japoneze care are piese care au fost folosite de-a lungul diferitelor epoci în care poporul japonez a luptat.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment