Sunday, June 12, 2016

Arogantu Cu Șapcă Îl Provoacă Pe Pișpirică La Skandenber - Stai Să Vezi Umilință Ce-și Ia De La El

Skandenbergul este un sport extrem de cunoscut la nivel mondial care are ca scop măsurarea forței în braț a oponenților. Chiar dacă la început acesta era privit drept un duel pentru a arăta supremația unuia sau a celuilalt în ceea ce privește forța în brațe, în zilele noastre skandenbergul se desfășoară într-un cadru profesionist și sunt organizate competiții ca pentru oricare sport, campionate mondiale, campionate europene.

În țara noastră acest sport a fost mai puțin cunoscut până când în urmă cu câțiva ani Ion Oncescu, multiplu campion mondial și european al acestei discipline a făcut câteva întreceri interne cu scopul de promovare în rândul tinerilor a acestuia. Memorabilă rămâne ziua în care el a făcut skandenberg cu peste 1000 de oameni la rând, arătându-și nu atât forța în braț ci mai degrabă tehnica impecabilă pe care o are în acest sport.

Mulți spun cu cât ai brațele mai mari cu atât ești mai puternic în ele, ei bine skandenbergul vine să dărâme acest mit și veți putea observa o demonstrație chiar în imaginile din videoclipul de mai sus care sunt mai mult decât grăitoare.

Întâmplarea are loc în cadrul unui concurs internațional de skandenberg.Un tânăr bine făcut îl provoacă pe un multiplu campion de skandenberg. Chiar dacă tipul cu șapcă pare destul de forțos și fioros priviți ce înseamnă tehnica și cum campionul nostru care pare un pișpirică pe lângă el reușește la propriu să îl umilească. Așadar se confirmă și vechiul proverb românesc cum că ”buturuga mică răstoarnă carul mare” ei bine în skandenberg acest lucru se întâmplă mai des decât te-ai aștepta.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment