Thursday, June 9, 2016

SIMPLU și UȘOR - Cum Poți Să Replantezi Un Copac De Zeci De Ani În Câteva Minute !!!

Defrișarea excesivă este una dintre problemele majore ale secolului al XXI-lea. Acest lucru se resimte în mod direct în viețile noastre, în primul rând prin fenomenele meteorologice care parcă au luat-o razna în ultimele două decenii. Ei bine veți vedea azi o mașinărie care nu încurajează defrișarea ci din contră combate tăierea fără nici un temei a copacilor cu o vechime mai mare de 10 ani.

Această invenție inovativă vine din Olanda și este apreciată în întreaga lume pentru utilitatea ei. Veți putea vedea în imaginile din videoclipul de mai jos întreg procesul și vă veți da seama că eforturile sunt minime cel puțin din partea oamenilor. Mai mult decât atât riscurile ca arborele să fie pierdut sunt egale cu zero în acest caz.

Poate ar trebui să se achiziționeze și la noi astfel de utilaje. Gândiți-vă cât de multe probleme ar rezolva. În primul rând în ceea ce privește infrastructura. Multe dintre drumurile județene sau naționale nu sunt renovate și mărite cu o bandă pe sens datorită copacilor existenți de o parte și de cealaltă a lor.

Mai există și alte cazuri în care este nevoie de un asemenea utilaj. Spre exemplu în ultima vreme au fost create parcuri pe suprafețe care nu au vegetație și care vor fi adevărate oaze de liniște, umbră și relaxare abia peste două, trei decenii. Ei bine cu o asemenea mașinărie s-ar putea aduce copaci din alte părți unde este necesară eliberarea zonei respective de ei și mutarea în locuri unde utilitatea lor este esențială.

Dacă ți-a plăcut și ție această mașinărie olandeză atunci distribuie mai departe videoclipul prietenilor tăi.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment