Thursday, June 2, 2016

Cel Mai Mare TIR Din Lume !!! Ce Se Întâmplă Când Pornești Cu 750 De TONE În Spate !?!?

Volvo este una dintre cele mai mari companii producătoare de mașini din întreaga lume. Se știe că aceștia au printre cele mai sigure automobile din întreaga lume, siguranța astfel reprezentând o prioritate pentru celebrul constructor suedez. Ei bine parte importantă din vânzările concernului este impulsionată de dezvoltarea camioanelor care sunt recunoscute în întreaga lume pentru performanțele lor. Veți vedea în imaginile de mai jos de ce este în stare un asemenea camion Volvo.

Volvo FH16 este un camion pe care cei de la Volvo l-au scos pe piața de profil pentru a distruge pur și simplu concurența. Mai mult decât atât pentru a demonstra puterea și fiabilitatea acestuia au realizat o serie de experimente printre care și unul care pare incredibil la prima vedere. Pentru realizarea lui o echipă întreagă de oameni au fost puși în mișcare în portul suedez Gothenburg.

Au pus o serie de containere chiar unul peste altul pentru a ajunge la greutatea de 750 de tone, greutate ce pare incredibil de mișcat chiar și cu o mașinărie specială darămite cu un simpl camion de serie. Ei bine șoferul a fost simbolic cel mai puternic om al planetei din anul 1998 care este de origine suedeză. Acesta s-a încumetat la proiectul propus de cei de la Volvo convins că nu va da greș după cum spune și el pentru că toată viața lui a fost un învingător.

Ei bine și incredibilul s-a produs, acesta a reușit să tragă 750 de tone pe o porțiune de 100 de metri în ciuda intemperiilor naturii. Momentul este unul istoric și bineînțeles este o bună reclamă pentru camioanele Volvo care vor fi probabil și mai vândute în următoare perioadă datorită performanțelor lor duse la limita imposibilului.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment