Sunday, June 19, 2016

METODA Asta E GENIALĂ !!! Cum să îndrepți coada unui porc dintr-o mișcare !!!

Porcul este la ora actuală probabil cel mai indispensabil animal pentru oameni asta datorită faptului că reprezintă una dintre principalele surse de carne necesare pentru hrana pe care o consumăm zi de zi. Dar ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos nu are legătură cu această ”atrocitate” cum o consideră mulți.

În aceste imagini puteți să vedeți un bărbat care încearcă să le explice prietenilor aflați la ferma sa că procii nu au întotdeauna coada în spirală și că aceasta se poate îndrepta printr-o singură mișcare. Ei bine dacă la început toți au părut că nu cred așa ceva, iată că după ce le-a arătat cum se face aceștia s-au amuzat teribil. Trebuie precizat că perioada pentru care coada rămâne dreaptă total este relativ scurtă, ea revenind mai apoi la forma care a consacrat-o de mii de ani.

Porcul este de fapt alături de câine animalul cu cea mai mare vechime ce se află alături de om. Acesta se pare că a fost domesticit în urmă cu aproximativ 9000 de ani. Numărul porcilor din întreaga lume este de aproximativ 900 de milioane. Așadar există un porc la 8 oameni. Hrana consumată de porci poate fi atât de origine vegetală cât și de origine animală astfel că porcul este un animal omnivor.

Durata de viață a unui astfel de exemplar dacă nu luăm în calcul sacrificarea lui poate fi de până la 12 ani. Pe întinsul globului pământesc în afara celor care sunt vegetarieni și nu consumă carne de nici un fel, există religii care interzic consumul carnii de porc. Pentru mulți pare greu de crezut dar se poate trăi și fără produsele preparate din carne de porc.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment