Saturday, June 4, 2016

Ți-ai Uitat Cheile Înăuntrul ? Uite Cum Deschizi Mașina Folosind Doar O Minge De Tenis !

Dacă ești șofer ai pățit măcar o dată în viață să îți închizi mașina cu cheile înăuntru sau să nu îți găsești cheile și să trebuiască să ajungi urgent într-un loc. Ei bine ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este metoda la una dintre cele două situații, dar pe care vă avertizăm că trebuie să o folosiți doar pe autoturismul propriu sau să îl ajutați pe un prieten aflat în dificultate.

Pentru a reuși aveți nevoie de o banală minge de tenis. Pare greu de crezut? Nu e chiar așa veți vedea că este mai ușor decât pare și se poate rezolva într-o clipă. După ce ați procurat mingea de tenis trebui să faceți cu mare atenție o gaură în milocul ei cu o șurubelniță sau un cuțit încât să poată ieși aerul destul de rapid prin ea.

Acum tot ce vă rămâne este să poziționați mingea la încuietoare exact cum vă este arătat în videoclip și cu o simplă apăsare ușa mașinii dumneavoastră este din nou deschisă.

Chiar dacă gurile rele ar spune că aceste metode arătate pe internet sunt făcute să încurajeze hoții, ele trebuie să fie cunoscute pentru a îi preveni pe oamenii cinstiți de ceea ce ar putea să pățească și totodată trebuie să ne gândim că răufăcătorii sunt un procent infim față de oamenii cinstiți în această lume. Așadar toate metodele de deschis diferite obiecte personale atunci când ai pierdut cheia sunt prezentate spre a fi folosite doar la ceea ce vă aparține și nu la bunurile altor oameni. Ne place să credem că cititorii noștrii sunt oameni cinstiți și nu s-ar preta la asemenea practici ”mai puțin ortodoxe”.

Dacă v-a plăcut acest videoclip nu ezitați să îl distribuiți mai departe și prietenilor dumneavoastră !

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment