Thursday, June 2, 2016

Ce Poți Să Faci Cu O Sticlă De Whisky Goală !!!

Te-ai gândit vreodată când ai văzut o sticlă de whisky goală că aceasta ar putea avea și o altă întrebuințare decât aceea de a ține în ea celebra licoare? Ei bine în imaginile din videoclipul de mai jos vei vedea ce poți face spre exemplu cu o sticlă de Jack Daniel's goală. Sunt convins că o să vă placă !

Mai întâi trebuie să faci rost de o sticlă de whisky iar dacă nu ai prin preajmă una goală atunci îți poți procura una plină pe care să o golești. Ei bine va trebui să îți alegi tu metoda de a o goli. Nu ai prea multe variante, adică mai precis ai doar două ori o bei împreună cu prietenii tăi (varianta mai ușoară) ori o bei singur (varianta mai grea), oricare dintre cele două variante te vor ajuta să obții ce ai nevoie.

Așadar după ce ai reușit să faci rost de sticla goală va trebui să îți procuri un bec, niște fire,un stecher, un fasung, bandă izolatoare și un întrerupător. După ce ai adunat toate acestea poți să începi să îți construiești propria lampă de noapte dintr-o sticlă de whisky.

Trebuie să fii foarte atent și să izolezi foarte bine legăturile. Folosirea unei role de bandă izolatoare neagră te va proteja împotriva neplăcerilor și mai mult decât atât vei păstra un aspect reușit al lampei tale. Dacă veți urma așadar pașii pe care îi puteți vedea și în clipul acesta veți avea la sfârșit un obiect extrem de util dar care arată și foarte bine, iar când prietenii vă vor vizita le puteți arăta cât de bună a fost sticla de whisky de seara trecută.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment