Friday, June 10, 2016

RÂZI CU LACRIMI !!! Cum Arată Senzorul De Parcare Românesc La Mercedes !!!

Ceea ce veți vedea în imaginile următoare este un produs sută la sută românesc. Trebuie să urmăriți atent ce le-a trecut prin minte unor tineri cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani. Acesta este de departe cel mai amuzant clip pe care l-am văzut în ultima perioadă așa că vă recomand din suflet să-l urmăriți și să comentați dacă mai este ceva de comentat.

Acești băieți s-au gândit că o mașină nemțească precum modelul de Mercedes din imagini are nevoie de un ”upgrade” românesc așa că au făcut o încercare cu ”noul senzor de parcare românesc” și se pare că în final lucrurile au ieșit mai bine decât s-ar fi așteptat cineva. Priviți ce se întâmplă când dă cu spatele! Doar priviți!

Din portbagaj apare singura opțiune de pe această mașină care nu te va lăsa la greu niciodată( sau poate doar atunci când nu îi mai dai nici o bere pentru utilitatea pe care a adus-o. Senzorul de parcare românesc este în fapt un român care dirizează mașina aflat în portbagaj. Inedit nu-i așa? Trebuie să recunosc faptul că atunci când am văzut titlul nici prin minte nu mi-a trecut să mă gândesc că în portbagaj se află o persoană care este de fapt cheia întregii mișcări.

”Senzorul” și-a făcut datoria cu brio stârnind râsul celor aflați în parcarea subterană unde a avut loc experimentul. Lăsând totul la o parte gluma mi se pare extrem de reușită și poate din unele puncte de vedere chiar puțin critică la adresa noastră a poporului român și a apucăturilor noastre.

Dacă ți s-a părut amuzant și tie ce au făcut tinerii aștia atunci distribuie mai departe și prietenilor tăi acest videoclip.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment