Friday, June 24, 2016

Bancuri, bancuri, bancuri... RÂZI CU LACRIMI !!! Trimite-le și prietenilor tăi mai departe !!!

Un tip dansa cu o gagică bună rău de tot și, profitând de apropiere, bagă mâna în decolteul tipei și începe să se joace cu ei.

- Ce faci domnule?

- Caut posturi străine!

Atunci tipa bagă mâna repede în pantalonii lui și zice:

- Cu așa antenă nu o să prinzi nici Bucureștiul!

Dacă ai o pisică, nu poți ști niciodată când se îmbolnăvește. Așadar uite câteva sfaturi cum să îi dai o pastilă pisicuței tale.

1. În primul rând trebuie să o ții ușor pe brațe ca un bebeluș. În momentul în care ai ”fixat-o” bine cu degetul arătător și cel mare apasă pe obrajii ei din ambele direcții pentru a îi deschide gurița. În acel moment pui pastila și lași pisicuța să o înghită.

2. După primul pas recuperezi pastila de jos și pisica ce a fugit cel mai probabil după canapea. Va trebui să repeți procesul de la primul punct dar de data aceasta capul ei trebuie ținut strâns la fel și lăbuțele din spate. După ce ai reușit acest lucru trebuie să îi deschizi din nou gura cu prin metoda de la pasul numărul 1 iar după ce i-ai îndesat pastila pe gât îi închizi gura și o ții așa aproximativ zece secunde.

3. Pui la loc galeria, constați și evaluezi pagubele draperiilor. Sângele care a picat pe covor de pe mâinile tale se poate șterge ușor cu apă caldă. Aduni repede cioburile de la bibelouri în speranța că mai târziu vei reuși să le lipești.

4. Ia un prosop mare de baie și înfășoară cu atenție pisica în el lăsându-o doar capul în afară. După aceasta ia o bucată de lemn cu care îi deschizi gura pisicuței tale și încerci să îi dai o altă pastilă care va aluneca din partea de sus a bucății de lemn direct în gurița aacesteia.

5 Nu băga în seamă durerile pe care le ai la ochiul stâng. Mai ai destul pastile în cutie.

6. Leagă picioarele pisicuței cu sfoară de iută. Iar după ce ai fixat-o bine pe masă deschide-i gura cu o șurubelnuță mecanică de 12. În timpul asta ai grijă să îți vadă privirea dură și necruțătoare. Cât timp are gura deschisă iei un pai de băut mai larg și îl fixezi în ea, pui pastila, după care sufli cât de tare poți în el.

7. Citești repede prospectul pastilelor pentru a fi sigur că nu sunt dăunătoare pentru om. Bei în cea mai mare grabă o sticlă de bere ca să se ducă tot gustul neplăcut al pastilei.

8. Suni de urgențo la hingheri cărora le promiți o recompensă substanțială pentru prinderea creaturii diavolului. Și apoi suni la un magazin de mobilă pentu a comanda o masă nouă.

9. Strângi din dinți în timpul în care îți sunt cusute toate tăieturile de pe corp. Și nu uita de pastila din ochiul stâng.

10. În drumul de întoarcere spre casă intri în primul magazin de tip Pet Shop și îți cumperi un hamster. E clar că nu ești calificat să crești o pisică.

No comments:

Post a Comment