Sunday, June 26, 2016

Cel Mai Frumos Gol De La EURO 2016 - Fii ATENT Ce Execuție A Avut Elvețianul Shaqiri !!!

Chiar dacă după Brexitul celor din Marea Britanie, Campionatul European a trecut în plan secund ca interes pentru locuitorii bătrânului continent, există premise ca acesta sa mai spele din amarul lăsat de opțiunea aleasă de britanici. Începerea optimilor de finală a adus încă din prima zi schimbarea a ceea ce era până acum cel mai frumos gol reușit la EURO 2016. Titlul era deținut până atunci de slovacul Hamsik cu o execuție superbă. Ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos este însă cum mult peste ce a arătat orice jucător la acest turneu mai ales la execuții. Priviți și vă veți convinge singuri.

Meciul care a adus în prim plan această capodoperă este chiar prima optime de finală ce a pus față în față selecționatele Poloniei și a Elveției. Deși elvețienii păreau că pornesc favoriți mai ales că noi am simțit forța lor chiar pe propria piele nereușind să îi învingem în meciul din grupe, se pare că acum nu a mai fost ziua lor decât la execuții.

Polonezii au fost cei care au deschis scorul, dar elvețienii la fel ca și în meciul cu România au revenit pe tabelă egalând la 1. Și prin ce execuție au egalat?! Ce Cristiano Ronaldo, priviți cum Shaqiri reușește o foarfecă perfectă de la aproximativ 16 metri. Mingea este plasată perfect ne lăsând nici o șansă portarului polonez.

Deși ar fi meritat ca jocul să se termine cu victoria lor măcar pentru această execuție de pus în ramă, iată că sorții nu au ținut cu ei și după cele două reprize de prelungiri au urmat cum era și firesc seriile de penalty-uri. Ei bine deznodământul a fost trist pentru elvețieni, ratând una dintre aceste lovituri și trimițând direct în sferturi echipa Poloniei.

A rămas acum să vedem dacă va exista cineva care va contesta supremația golului lui Shaqiri de la acest european. Voi ce părere aveți, credeți că se va găsi un gol mai frumos până la finalul campionatului și merită premiat de pe acum elvețianul pentru cel mai frumos gol al turneului?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment