Thursday, June 9, 2016

Pun PARIU Că Nu Știai Câte Lucruri Utile Poți Face Cu O Brichetă Obișnuită !!!

Pentru fumători bricheta este un accesoriu esențial al vieții lor, dar astăzi vă voi arăta în imaginile ce urmează că nu numai fumătorii se pot bucura de utilitatea brichetei. Priviți videoclipul de mai jos și convingeți-vă singuri de acest lucru. Ceea ce trebuie să știți de la început este că vă recomandăm să fiți extrem de atenți atunci când puneți în practică aceste invenții pentru că jocul cu focul poate fi destul de periculos.

Veți vedea astfel 4 unelte pe care le-am denumit sugestiv invenții și care vă vor face viața mai ușoară în fiecare zi mai ales atunci când meșteriți prin casă. Sunt convins că nu vă așteptați nici voi la atâtea utilități ale brichetei și trebuie să vă mărturisesc faptul că și eu am fost surprins la început când le-am văzut prima dată.

Prima unealtă este un pistol cu lipici cald. Aceasta este ușor de confecționat după cum puteți vedea și pe imagini fiecare pas indicat exact așa cum trebuie. A doua este un aparat de făcut găuri de dimensiuni mici în plastic. Acesta este extrem de util când vreți să perforați materiale plastice subțiri și să faceți găuri în ele mai mult sau mai puțin utile.

Cea de-a treia invenție este probabil și cea mai utilă și personal cea mai apreciată de mine. De multe ori nu găsești la îndemână un pistol de lipit când tocmai s-a dezlipit un fir, astfel că îți poți face propriul pistol de lipit folosind doar o brichetă și o sârmă de cupru. Acesta este cu adevărat folositor în orice casă, mai ales acum când suntem înconjurați de atâta aparatură electronică și electrocasnică.

Cea de-a patra invenție poate fi și ea utilă într-o anumită măsură dar asta vă las pe dumneavoastră să decideți. Care dintre cele patru invenții v-au plăcut cel mai mult și pe care le considerați inutile ?

Sursa: Youtube.com

1 comment:

  1. the lighter is supposed to work for light 1 tigarete,if you keep the lighter more than 30 seconds,the lighter will get damaged and will no longer work.The ideas are good but in practice you will have to switch the lighters often.

    ReplyDelete