Sunday, May 22, 2016

Toboșarii Aștia Te Vor IMPRESIONA În Cel Mai Plăcut Mod POSIBIL !!!

Ce poate fi mai impresionant decât un toboșar în acțiune, ei bine răspunsul este unul foarte simplu 25 de toboșari într-o reprezentație care vă vor surprinde într-un mod extrem de plăcut cu siguranță. Urmăriți cu atenție imaginile din videoclipul de mai jos și vă veți convinge singuri că nu există ceva mai frumos decât să îi pe acești toboșari într-o coregrafie de zile mari.

Formația se numește TopSecret iar momentul pe care îl veți viziona a fost piesa de rezistență a festivalului de muzică internațional ”Royal Edinburgh Military Tattoo 2015”. Coregrafia a fost creată chiar de unul dintre membrii trupei iar mișcările sunt într-adevăr fantastice făcând invidioase chiar și cele mai celebre trupe de sincron.

Top Secret Drum Corps este o trupă de toboșari originară din orașul Basel, Elveția. Aceasta este compusă din 25 de membri care datorită măiestriei cu care lovesc toba au ajuns să devină prima trupă care nu are nici o legătură cu Marea Britanie ce a executat vreodată o reprezentație pe esplanada castelului din Edinburgh.

După succesul răsunător pe care l-au avut odată cu reprezentația din 2003 în această locație, trupa Top Secret Drum Corps a fost invitată în anii 2006, 2009, 20012 și 2015 în cadrul aceluiași festival. Așadar o dată la trei ani aceștia au venit în fața publicului select cu reprezentații din ce în ce mai spectaculoase și mai inovative.

Chiar dacă pare că pregătirea lor este exclusivă în domeniul muzicii, ei bine membrii acesteia au în viața de zi cu zi meserii precum cele de bancheri, lucrători în domeniul sanitar, muncitori în diverse fabrici. Ceea ce îi unește este pasiunea și munca temeinică de care dau dovadă demonstrată prin repetițiile zilnice de-a lungul întregului an.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment