Saturday, May 14, 2016

Ce SAMSUNG, Ce iPhone ?! Smartphone-ul FLEXIBIL Este Cea Mai Mare INVENȚIE A Secolului !!!

Smartphone-urile din ziua de azi sunt probabil cele mai folosite obiecte personale. Cu toate acestea ele au o mare problemă pe care mulți o întâmpină, și anume, sunt rigide iar de fiecare dată când le scăpăm sau ne așezăm din greseală pe ele ecranul se sparge imediat. Ei bine în întâmpinarea acestei probleme au venit câțiva cercetători de la universitatea Kingston, Canada.

Invenția acestora este revoluționară și este o chestiune de timp până când va fi implementată de către marii producători de telefoane mobile existenți pe piață. Ea a fost prezentată deja publicului larg în cadrul unei conferințe în orașul Eindhoven, Olanda.

Ecranul flexibil prezintă pe lângă această calitate esențială de a nu se sparge o serie de avantaje care fac experiența utilizatorilor să fie de-a dreptul unică. Mânuirea unui astfel de telefon se face rapid iar multitudinea de aplicații special create pentru un dispozitiv cu ecran flexibil este de-a dreptul fascinantă. Spre exemplu cărțile și revistele pot fi răsfoite doar îndoind acest ecran.

Prototipul se numește ReFlex iar dezvoltarea acestuia a început în urmă cu mai bine de 12 ani. Inițial s-a lucrat la crearea unui computer flexibil iar mai apoi la un telefon cu astfel de proprietăți, dar în final au reușit să facă un smartphone care în scurt timp va surclasa probabil toate tehnologiile existente pe piață și va fi preluat pentru producerea la nivel mondial mai ales de principalii jucători în acest domeniu ”Samsung” și ”Apple”.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment