Saturday, May 21, 2016

Te-ai întrebat vreodată cum arată în realitate ? Vezi AICI o galerie foto cu toate personajele din Game of Thrones !!!

Game of Thrones sau în traducere aproximativă ”Urzeala tronurilor” este de acum probabil cel mai de succes serial de televizione din istorie. Cu audiențe record pentru postul de televiziune HBO și încasări colosale, este imposibil să nu fi auzit măcare un zvon, o știre despre acest adevărat fenomen al zilelor noastre.

Povestea serialului a fost inspirată din seria cărților lui George R. R. Martin care se intitulează ”Cântec de gheață și foc”. Ei bine prima carte este chiar ”Urzeala tronurilor” iar adaptarea ei l-a făcut cunoscut în întreaga lume și i-a adus un binemeritat succes financiar.

Primul episod din Game of Thrones a fost filmat în 2009 de către cei de la HBO, iar succesul de care s-a bucurat a făcut ca după acesta să urmeze un sezon întreg. La sfârșitul primului sezon audiențele erau de-a dreptul neașteptate astfel că a fost hotărât ca ecranizarea să meargă mai departe, în momentul de față fiind programat ca seria să se oprească la sezolnul al șaptelea.

Cu toate acestea fanii serialului nu trebuie să fie triști pentru că mai mult ca sigur povestea va continua sub un alt nume pentru încă foarte multe sezoane de acum înainte.

Dar până atunci, oare nu v-ați întrebat niciodată cum arată în realitate ”John Snow” sau poate ”mama dragonilor”? Ei bine acum aveți ocazia să îi vedeți pe toți protagoniștii acestui serial exact cum sunt ei în viața normală. Vă asigur că veți avea câteva surprize foarte mari și sper eu că și plăcute. Urmăriți așadar în continuare galeria foto cu personajele îndrăgite. Vouă care v-a plăcut cel mai mult?

No comments:

Post a Comment