Sunday, May 29, 2016

Și-a Pus Nebunu 5KW Sunet Pe Dacia 1300 - Stai Să Vezi Ce Se Întâmplă Când Dă Muzica La Blană !!!

Dacia este un adevărat simbol pentru România. Deși odată cu accesul la piața internațională de mașini aceasta a mai pierdut din mândrie și popularitate în ochii compatrioților ea rămâne cel mai bine vândut brand auto din țara noastră de departe. Pentru nostalgicii primelor modele Dacia avem în cele ce urmează un videoclip care vă va da imaginația peste cap, așa că trebuie neapărat să îl urmăriți.

Un bărbat a reușit să își transforme vechea dacie 1300 într-un adevărat sistem audio cu 4 roți am putea spune. Cum a reușit? Ei bine pentru că simțea nevoia de ceva deosebit cu care să iasă în evidență a montat un sistem care dezvoltă peste 5KW sunet în portbagajul acestei. După cum se poate observa el nu s-a rezumat doar la atât și jantele sunt schimbate, sub caroserie a montat câteva neoane. Iar în portbagaj sistemul audio care a costat destul de mult este și el înconjurat de lumini care în funcție de intensitatea sunetului creează un efect încântător.

Voi ce părere aveți ? Ați ”risca” să puneți un asemenea sistem audio pe mașina dumneavoastră sau așa ceva este mai bine să privești pe mașina unui împătimit decât să riști să rămâi fără auz chiar din cauza ta.

Dacia a luat ființă în anul 1966 și purta denumirea de Uzina de Automobile Pitești. Aceasta a luat ființă având în vedere un acord între autoritățile noastre de la acea vreme și marele producător de automobile Renault. În anul 1968 începe producția în serie a modelului celebru Dacia 1100, care a făcut furori la acea vreme. Mai târziu apare Dacia 1300 o berlină în 4 uși care avea tracțiunea pe puntea din față.

Dacă ți-a plăcut acest videoclip distribuie-l mai departe și prietenilor tăi pe Facebook.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment