Thursday, May 19, 2016

I-au zis ”Grasule n-ai tupeu să te dai pe tobogan !” - Stai să vezi ce face grasu'

Un grup de prieteni au filmat probabil unul dintre cele mai haioase momente pe care le-au trăit în viața lor și am hotărât să îl posteze pe mai multe rețele de socializare pentu a îi amuza și pe alții. Iată în imaginile de mai jos o întâmplare care te va face să râzi pe parcursul întregii zile.

Aceștia se aflau într-o zi de weekend la piscină, când la un moment dat l-au provocat pe prietenul lor supraponderal că nu are curaj să se de pe tobogan. Ei bine acesta nu s-a pus la început la mintea lor chiar dacă i-au adresat tot felul de glumițe atât pe seama greutății lui cât și pe faptul că este fricos. În cele din urmă acesta nu a mai rezistat și le-a spus ca nu are nici o problemă să se dea pe tobogan.

Ei bine zis și făcut iată cum în doar câteva secunde ditamai omul de peste 150 de kilograme s-a prelins pe toboganul piscinei și la un moment dat s-a trezit plutind în aer deasupra apei. Ei bine înălțimea a fost considerabilă pentru că în momentul când a luat contact cu apa s-a creat efectul unei bombe detonate sub nivelul acesteia spre amuzamentul tuturor celor prezenți în acel moment pe marginea bazinului.

Trebuie să recunoaștem că nu în fiecare zi vezi așa ceva, mai ales un om cu o asemenea greutate să facă giumbușlucuri de genul acesta. Pe de altă parte el le-a demonstrat prietenilor că nu este nici vorbă un fricos iar aceștia s-au ales cu o portie bună de râs și bunădispoziție. Așadar toată lumea a ieșit câștigată din aceată întâmplare inclusiv dumneavoastră care ați putut să vă amuzați copios pe seama ei.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment