Monday, May 23, 2016

Cel Mai Mare SCOR Din Istorie Într-un Meci Oficial De Fotbal !!! Vezi AICI La Cât S-a Oprit Tabela De Marcaj

Fotbalul este probabil sportul momentului în lume asta datorită în primul rând al numărului imens de fani pe întreg cuprinsul pământului, dar și a sumelor seminificative care sunt investite în acest fenomen. Cu siguranță dacă vă uitați la un meci de fotbal vă doriți un spectacol de zile mari și cât mai multe goluri marcate. Ei bine ceea ce veți urmări în imaginile de mai jos este rezumatul unei partide fără egal în care s-au înscris cele mai multe goluri din istorie într-un meci oficial.

Fanii care au luat parte la acest ”spectacol fotbalistic” pe bună dreptate numit așa, au avut toate motivele să se felicite pentru decizia luată pentru că așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată până acum. Chiar dacă numărul lor a fost de doar câteva sute aceștia au trăit din plin fiecare reușită a echipei favorite.

Echipele care s-au confruntat în această partidă epică au fost Pelileo și Indi Native dintr-o ligă inerioară a Ecuadorului. Partida s-a terminat cu scorul final de 44-1 pentru gazde. Pare greu de crezut dar vă puteți convinge singuri de acest lucru. Mai mult decât atât jucătorul Ronny Medina, considerat vedeta celor de la Pelileo a fost și cel mai bun jucător al acestui meci. El a reușit să înscrie de nu mai puțin de 18 ori, făcându-i invidioși chiar și pe cei mai cunoscuți atacanți ai momentului.

În afară de cele 18 goluri marcate de Ronny Medina au mai existat doi jucători cu 4 și 5 goluri restul reușind maxim câte un ”hattrick”. Echipa din Pelileo a reușit prin acest meci să câștige lupta pentru promovarea în cea de-a doua ligă ecuadoriană.

Voi ce părere aveți de acest meci, credeți că a fost ceva necurat la mijloc sau cei de la Indi Native au fost surclasați pe merit?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment